Skip to content

Geslaagd zomerkamp voor zeeverkenners

12 augustus 201347 second read

Wassenaar – De zeeverkenners van scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (vWvO) hebben een geslaagd zomerkamp gehad op de Friese randmeren. (Zeeverkenners zijn jongens en meisjes van 11 tot en met 17 jaar).

De zeeverkenners hebben in lelievletten gezeild en natuurlijk veel lol gehad, veel gezwommen en andere spelletjes gedaan in en rond het water. Koken, eten en slapen deden de zeeverkenners op de Eendracht. De Eendracht is een 25 meter lange motortjalk en is in het zomerseizoen het varende clubhuis van de Zeeverkenners. Tijdens de winterperiode van oktober tot en met april zijn de zeeverkenners te vinden in de loods op de Paauwlaan 12. In deze periode wordt er hard gewerkt aan het zomer klaar maken van de lelievletten en lelieschouwen en is er tussendoor tijd voor theorielessen. De vWvO heeft naast de zeeverkenners ook nog andere speltakken. Bevers (5 tot 7 jaar), welpen (7-11 jaar), en landscouts (11 -15 jaar). Voor meer informatie www.vwvo.nl of stuur een e-mail naar info@vwvo.nl

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top