Skip to content

Honderden dode bijen in Wassenaar

12 augustus 201358 second read

Wassenaar – Er liggen honderden dode bijen in Wassenaar, veel langs de Zonneveldweg en zag ook bij de plantsoenen op de Oldebarneveltweg bij de bushalte dat er een heleboel liggen.

Vandaag stond er op de Broekweg een oudere man gif te spuiten, hij vertelde mij dat hij in opdracht van de gemeente werkte en met roundup aan het spuiten was. Bij de balie van de gemeente wisten ze van niets.

Wij hebben liever niet dat in onze straten gif gespoten wordt, en maken ons zorgen over de gezondheid van onze kinderen. De massale bijensterfte die hier aan de gang is is natuurlijk ook een slecht teken.

Maurice de Brieder

Wassenaarders aan het Woord

Er staat ons dit jaar vast nog heel wat te wachten in de politieke arena van Wassenaar. Vraag is wat onze mening als Wassenaarse burgers hierover is. En ook wat wij van andere politieke en maatschappelijke zaken in ons dorp vinden. Daarom starten we dit jaar met deze nieuwe rubiek “Wassenaarders aan het woord”. U kunt hieronder direct reageren. Ook kunt u ingezonden brieven (max. 250 woorden) sturen naar de redactie (Johan de Wittstraat 80, 2242 LC Wassenaar) of mailen naar info@wassenaarders.nl.

 

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top