Skip to content

Schoonmaakactie My Beach

12 augustus 201354 second read

Wassenaar – Op zaterdag 10 augustus gaf burgemeester Jan Hoekema om 11.00 uur het startsein voor de My Beach Clean Up Challenge bij strandpaviljoen De Zeester op het strand aan de Wassenaarseslag. De My Beach Clean Up Challenge is een initiatief van Stichting De Noordzee.

Een team van Stichting De Noordzee gaat in de maand augustus de héle Noordzeekust opruimen. In 24 dagen legt het team een reis af van 350 kilometer over het strand, van Cadzand tot aan Schiermonnikoog. Tijdens deze Clean Up Challenge komt het team langs alle My Beaches.

Afgelopen weekend was het team aan de Wassenaarse Slag bij strandpaviljoen De Zeester. Sinds dit seizoen is De Zeester een ‘My Beach’ strand. Dat betekent dat bij strandpaviljoen De Zeester een zone is ingericht als ‘My Beach’, waarbij de bezoekers zelf de verantwoordelijkheid hebben om het strand schoon te houden. My Beach heeft inmiddels 24 locaties aan de Nederlandse kust. My Beach is een initiatief van Stichting De Noordzee en heeft als doel de bewustwording rond zwerfafval bij de strandbezoeker te vergroten.

Meer informatie kunt u vinden op de website www.mybeach.info.

Tags

WassenaarWassenaarse Slag
Gerelateerde artikelen
Back To Top