Skip to content

Tai Chi voor ouderen in de Peppel

13 augustus 201336 second read

Wassenaar – Op dinsdag 10 september om 13.45 uur gaat de cursus tai chi weer van start in servicecentrum de Peppel aan de Hillenaarlaan 18. De lessen duren een uur en u betaalt 50 euro voor tien lessen.

Tai chi is een chinese bewegingsleer. Bij Tai Chi gaat het om toename van lichaamsbewustzijn, verbetering van de circulatie en van de coördinatie, balans en diepe ontspanning. Tai Chi is geschikt voor iedereen, voor elke conditie. Ieder oefent op zijn/haar eigen niveau. Tai Chi bestaat uit een serie bewegingen die langzaam worden uitgevoerd. De lessen worden gegeven door Jan Houtman. Op dit moment zijn er nog enkele plaatsen vrij. Heeft u interesse dan kunt u zich opgeven bij de SWOW 511.22.26 of per e-mail: remke@welzijn-ouderen.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top