Skip to content

Beatles VS. The Stones

14 augustus 201357 second read

Wassenaar – Ben je van de Beatles of ben je van the Stones? Op 29 september in de Supermarkt Den Haag en/of 9 november in Dorpscentrum Wassenaar. Dan kan je laten zien en horen wie jouw idolen zijn. Twee topformaties spelen alle bekende nummers van de The Beatles en The Rolling Stones.

The Clarks have your magical mystery tour en The Stolling Rones get your ya ya’s out. Een avond vol nostalgie, sfeer, feest, sing along en competitie. Veel merchandise en souvenirs. Welke groep fans laat zich het luidst horen, welke fans zijn het origineelst uitgedost. Beatleshirts of Stones tongen? Een prijs voor de meest bijzondere Stones of Beatles creatie. Het kan en moet allemaal op 29 september of 9 november.

Nu bespreken is mogelijk
Ga naar http://www.elpollo.nl/contact.html en bespreek kaarten. De eerste 150 Beatles fans en de eerste 150 Stonesfans per locatie zijn verzekerd van kaarten.

Zet je naam en het aantal kaarten met vermelding:
The Beatles of The Rolling Stones, Wil/kan je niet kiezen, vermeld er dan “beiden” bij.
En natuurlijk Den Haag of Wassenaar,
29 september Supermarkt Den Haag
9 november Dorpscentrum Wassenaar
Zaal open 19.30 uur Aanvang 20.00 uur Einde ca. 23.30
Entree 20 euro pp.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top