Skip to content

CDA Wassenaar: Ondernemerschap; hoe spring je er uit?

17 augustus 201339 second read

Wassenaar – In het kader van het opstellen van het verkiezingsprogramma 2014 -2018 voert het CDA met regelmaat gesprekken met een aantal Wassenaarse ondernemers. De centrale vraag was dit keer; “Hoe houden we de Wassenaarse winkelcentra en de aanloopstraten vitaal.”

Op dit moment zien we veel leegstand en dat baart het CDA zorgen. Vitale winkelcentra en een vitaal centrum zijn van cruciaal belang voor een zelfstandig Wassenaar. In ons programma willen we daarom concrete maatregelen opnemen. Hoe maken ondernemers het verschil en hoe maakt ons centrum het verschil t.o.v. andere gemeenten? Die vraag proberen we te beantwoorden.

Heeft u daar ideeen over dan bent u van harte welkom in de CDA stand op zaterdag 31 augustus van 12 tot 14 uur in de Langstraat. De komkommertijd is voorbij. Aan de slag voor een vitaal Wassenaar!!

Tags

CDAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top