Skip to content

Meisje 12 jaar klem onder een tak

18 augustus 201335 second read

Wassenaar – Vanmiddag rond een uur of 3 werden de hulpdiensten door ene meisje gebeld dat zij in de duinen nabij boerderij Meijendel klem zat onder een gevallen tak.

Nadat de hulpdiensten waren geïnformeerd duurde het ongeveer drie kwartier voor het meisje was gevonden. Zij vertelde een duinwachter via de telefoon welke route zij ongeveer had gelopen en zo kon ze worden gelokaliseerd. Ambulancepersoneel was met de politiejeep naar het punt van het ongeval gebracht en hebben het meisje op een wervelplank gefixeerd.

Intussen was de traumahelikopter ook ter plaatse maar gelukkig vielen de verwondingen mee en kon hij weer terug naar Amsterdam vliegen. Het meisje is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, over haar toestand is niks bekend.

Tags

MeijendelWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top