Skip to content

Oprichter Wassenaarders.nl te gast in Kakafonie

18 augustus 20132 minute read

Wassenaar – Inwoners van Wassenaar kunnen op verschillende manieren aan lokale informatie komen. Er zijn diverse kranten, Midvliet verzorgt radio, televisie, een kabelkrant en de website. Een website die zich specifiek op Wassenaar richt is www.wassenaarders.nl.

Wassenaarders.nl is in 2010 opgericht door Marco van Leeuwen. In de loop van de tijd merkte Marco dat hij het in zijn eentje niet meer voor elkaar kreeg om, naast zijn baan als DTP-er, zich met de site bezig te houden: de site begon na een moeizame start namelijk in rap tempo te groeien.

Hij kreeg versterking van Heleen Ogier, docent Nederlands en taal/mediatrainer. Marco houdt zich vooral met de zakelijke kant van de site bezig en ook is hij steeds in de weer met het nog aantrekkelijker maken van deze Wassenaarse nieuwssite. Heleen richt zich op ‘Wassenaars nieuws’. Als freelance journalist/redacteur verslaat Heleen de ene keer de perspresentatie van de nieuwe wethouders van Wassenaar, de andere keer is zij bv. te vinden in een atelier van een Wassenaarse kunstenaar t.b.v. de rubriek ‘Ondernemen in Wassenaar’. Ook vult zij als columniste de rubriek ‘Taalhoek in Wassenaar’.

De samenwerking tussen Marco en Heleen verloopt uitstekend; zij vullen elkaar aan en houden elkaar scherp. En dat is nodig, want de site is volop in beweging. Het aantal unieke bezoekers groeit per week en dat betekent dat er steeds gekeken moet worden naar wat Wassenaarders willen lezen.

Op zondag 25 augustus om 13:10 uur komt Marco van Leeuwen vertellen over zijn website in Kakafonie.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top