Ga naar hoofdinhoud

De Wassenaarse Rolstoel Driedaagse 2013

19 augustus 20132 minute read

Wassenaar – Rond de 100 deelnemers en evenzoveel vrijwilligers hebben zich opgegeven voor dit evenement. We gaan er dan ook een groot feest van maken! Elke dag verzamelen en warming -up vanaf 14.00 uur. Om 15.00 uur starten we vanaf 2 locaties; SWZ Willibrord en SWZ Sophieke.

Programma Dinsdag 3 september:
15.00 uur: Officieel startschot door; Dat is nog een verrassing
Wandeling door en naar de Paauw, om daar “bij het college op de thee” te gaan. De wethouders Beimers, De Lange en Koser Kaya en burgemeester Hoekema zullen dit kopje voor u schenken. Maison kelder schenkt hier wat lekkers bij.
16.00 uur: live muziek
in SWZ Willibrord: Carel Caminada zang en gitaar
SWZ Sophieke: Jan Riem op de accordeon

Woensdag 4 september
15.00 uur: Start wandeling. Deze keer lopen we door de winkelstraat en gaan we ‘bij de buren op bezoek” voor een drankje en een banaan gesponsord door de plaatselijke Albert Heijn.
Bij terugkomst Live muziek op beide locaties Carel Caminada speelt op SWZ Sophieke en in SWZ Willibrord zal het duo Les Autres voor u optreden.

Donderdag 5 september
15.00 uur: vandaag lopen we naar en door Attractiepark Duinrell. Daar kunt u op een van de terrassen genieten van een lekker kopje koffie.
Bij terugkomst: muziek verzorgd door DJ Peter Biesot in SWZ Willibrord het gezelschap op locatie Sophieke wordt later bekend gemaakt.

DE 3 DAAGSE ZAL AFGESLOTEN WORDEN MET EEN MEDAILLE EN EEN GEZELLIGE BARBECUE. Vrijwilligers die drie dagen meelopen krijgen deze barbecue gratis aangeboden

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top