Skip to content

Kin San Tai Chi – probeer het!

19 augustus 20130 second read

Wassenaar – Binnenkort starten er in Den Haag en Wassenaar weer nieuwe cursussen Kin San Tai Chi. Deze van oorsprong Chinese bewegingsvorm heeft een heilzame werking op lichaam en geest en kan door iedereen beoefend worden.

OPEN DAGEN EN PROEFLESSEN:

Den Haag (Benoordenhout) Gymzaal Oranje Nassauschool, Weissenbruchstraat 119
OPEN DAG: Zaterdag 7 september, 10.00-15.00u
PROEFLESSEN: Woensdag 4 en 11 september, 19.00-20.00u

Wassenaar: Gymzaal van de Den Deylschool, Fabritiuslaan 2
OPEN DAG: Zondag 8 september,15.00-19.00u
PROEFLESSEN: Dinsdag 3 en 10 september, 20.00-21.00u

Van tevoren opgeven voor Open Dagen en proeflessen hoeft niet, maar is wel prettig!

Informatie: Hanneke Verduyn, tel. 06 44 570 694. E-mail: j.m.verduyn@planet.nl.
Website: www.kinsantaichi.nl

Wat is Tai Chi?
De ervaring leert dat veel gezondheidsproblemen verminderen en vaak zelfs verdwijnen bij regelmatige beoefening van Kin San Tai Chi. Het is een ‘zachte’ vorm van oefenen die zelfs uitgevoerd kan worden door mensen met chronische aandoeningen.
Kin San Tai Chi is één van de vele vormen van Tai Chi. Het bestaat uit een reeks vloeiende en sierlijke bewegingen die zorgvuldig en aaneengesloten in een vaststaande volgorde worden uitgevoerd. Het rustige tempo maakt beoefening voor vrijwel alle leeftijden mogelijk. Door regelmatige training worden spieren en gewrichten soepeler, nemen conditie en concentratie toe en neemt stress af.

Tags

Open DagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top