Ga naar hoofdinhoud

Vrijwilligers gezocht voor de Rolstoel Driedaagse 2013

20 augustus 201346 second read

Wassenaar – Op 3, 4 en 5 september 2013 zal de rolstoel driedaagse plaatsvinden. Op deze dagen worden tussen 15.00 uur en 17.00 uur mooie, korte, routes (met tussenstop) binnen Wassenaar gelopen.

Bijna alle bewoners van SWZ Willibrord en SWZ Sophieke willen hieraan deelnemen. Maar ook andere inwoners van Wassenaar hebben zich opgegeven. Om dit mogelijk te maken, hebben wij nog vrijwilligers nodig. Op dit moment komen we vrijwilligers te kort. Het worden 3 hele leuke dagen, de routes zijn niet lang. Wanneer u geen ervaring heeft met rolstoel rijden, kunt u een instructie krijgen (dit graag bij aanmelding doorgeven.)

Drie daagse menu:
Na afloop kunt u tegen betaling van 10,- inclusief drankje, gebruik maken van het driedaagse menu; dinsdag pasta, woensdag nasi en donderdag barbecue. Wanneer u 3 dagen als vrijwilliger meeloopt krijgt u de laatste maaltijd gratis aangeboden.

Wilt u deelnemen?
De receptie staat voor u klaar om u meer informatie te geven en uw aanmelding te regelen.
Receptie SWZ Willibrord: 070 – 5123200

Tags

RolstoeldriedaagseWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top