Ga naar hoofdinhoud

24 augustus Open Dag bij Blauw-Zwart

21 augustus 201347 second read

Wassenaar – Aanstaande zaterdag 24 augustus opent voetbalvereniging Blauw-Zwart de poorten voor de jaarlijkse Open Dag van de Jeugdafdeling, die om 10.00 uur begint. De club nodigt alle Wassenaarse jongens en meisjes uit om eens een kijkje te nemen op het mooie sportcomplex De Schulpwei, met zijn pas vernieuwde kantine, kleedkamers en bestuursruimten.

Op de Open Dag kan er kennis gemaakt worden met de leden van het Jeugdbestuur en is er een voetbalcircuit, uitgezet door de Technische Staf, waaraan iedereen kan mee doen.

Blauw-Zwart heeft rond de 500 jeugdleden, die wekelijks trainen en wedstrijden spelen onder leiding van KNVB-gekwalificeerde trainers. Om zo’n grote Jeugdafdeling, met ruim 30 jeugdteams, goed draaiende te houden zijn er veel vrijwilligers nodig. Er is nog voldoende ruimte voor nieuwe trainers, elftalleiders, kantinemedewerkers, scheidsrechters enz. Dus niet alleen de kinderen, maar ook hun ouders zijn van harte welkom om Blauw-Zwart bloeiend en groeiend te houden. Dus kom op 24 augustus naar Blauw-Zwart en wordt lid van de trots van Wassenaar!

Tags

BlauwZwartOpen DagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top