Skip to content

Stichting Spelenderwijs en politie staan voor een raadsel na inbraak

21 augustus 20132 minute read

Wassenaar – De Sport en Speldagen 2013 zijn weer in aantocht. Drie dagen non-stop sporten, spelletjes en vermoeide kinderen. Dit jaar is er bij de Stuiters (leeftijdsgroep 9-10 jaar) echter iets vervelends gebeurd in de voorbereiding. De Prijs van Spelenderwijs is gestolen! Met behulp van de kinderen hoopt de Staf van de Stuiters de prijs weer terug te vinden.

Staf van de Stuiters roept hulp van kinderen in
De diefstal van de prijs van Spelenderwijs heeft diepe indruk gemaakt op de staf van de Stuiters. Ze zijn echter vastberaden om de prijs terug te vinden. Samen met de politie zijn er veel aanwijzingen gevonden, maar voor het laatste stukje van het raadsel heeft de staf de kinderen van Spelenderwijs nodig! Gedurende de dagen zijn er verschillende aanwijzingen te verdienen. Deze aanwijzingen samen moeten de ontmaskering van de dief en de verbergplaats van de prijs opleveren. Ook is nog niet geheel duidelijk wat nou eigenlijk precies die Prijs van Spelenderwijs is. Het beloven dus spannende dagen te worden op 26, 27 en 28 augustus met hopelijk als eindresultaat de Prijs van Spelenderwijs weer in handen van de rechtmatige eigenaren. De kinderen van Spelenderwijs!

Voorzitter geschokt
Voorzitter Leo Bellekom heeft geschokt gereageerd op de diefstal. “De Prijs van Spelenderwijs behoort toe aan de kinderen die deelnemen aan de Sport en Speldagen en niet aan een dief. Ik hoop van harte dat de kinderen mij en de Staf willen helpen om de Prijs weer terug te vinden.” De voorzitter en Staf van de Stuiters loven ook een extra beloning uit voor de groep die uiteindelijk het beste heeft geholpen!

Mogelijke verdachten
Aangezien het thema van de Sport en Speldagen dit jaar Disney is, heeft de politie het aantal verdachten zelf al terug kunnen brengen tot 6.
1. Jafar (Alladin)
2. Boris Boef (Mickey Mouse)
3. Cruella de Ville (101 dalmatiërs)
4. Ursula (De kleine zeemeermin)
5. Scar (Lion King)
6. Kapitein Haak (Peter Pan)

Mogelijke verbergplaatsen
Na alle aanwijzingen en sporen te hebben onderzocht komt de politie uit op 6 mogelijke verbergplaatsen.
1. Eiffeltoren
2. Colosseum
3. Toren van Pisa
4. Atomium
5. Euromast
6. Arc de Triomphe

BELANGRIJK!!!
Ben of ken jij een stuiter stuur dit artikel dan naar hem/haar toe. Alleen zo kunnen we ‘De Prijs van Spelenderwijs’ weer vinden en de verdachte aanwijzen.

Tags

PolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top