Skip to content

Tweede Lustrum Plein Musique spetterend van start

21 augustus 201359 second read

Wassenaar – Afgelopen zondag vond de aftrap plaats van de reeks van vier concerten ‘Plein Musique’ in de muziektent aan het Burchtplein. Ruim 600 mensen hebben met volle teugen van het heerlijke weer en de fantastische muziek genoten.

Om 14:00 begon in de stalende zon Alderliefste met haar Nederlands-Franse chansons. Het trio heeft zijn muzikale sporen allang verdiend in de Nederlandse muziekwereld getuige hun samenwerking met o.a. Ramses Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw. Na de pauze was het de beurt aan The Blues Brothers & More, zij brengen een hommage aan de bekende blues band uit de jaren 70. En als de Blues Brothers eenmaal los zijn kan niemand meer stil blijven zitten.
Volgende week 25 augustus vind het tweede concert plaats dan zal om 14:00 Syrène, een kwartet van vier dames op saxofoon, die klassieke stukken ten gehore gaan brengen het podium betreden. Na de pauze is het de beurt aan de pas 19-jarige zangeres Aissata en de haar begeleidende Fujirama Blues Band. De voorspellingen zien er goed uit dus het beloofd weer een heerlijke middag te worden aan het Burchtplein.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Plein Musique, foto’s van afgelopen zondag vind u hier.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top