Ga naar hoofdinhoud

Bridgen bij een vereniging??

22 augustus 20132 minute read

Wassenaar – Bij bridgeclub “Groot Deyleroord” is plaats voor enkele nieuwe leden. Bridgeclub “Groot Deyleroord” speelt iedere dinsdagavond in het Deylercentrum aan de Hofcampweg 3 in Wassenaar. Het bridgeseizoen loopt vanaf begin september tot eind mei. Na jarenlang een wachtlijst te hebben gehad, is er nu weer plaats voor enkele nieuwe leden bij de vereniging.

De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond (NBB) en speelt met zgn. bridgemates. De behaalde scores worden verwerkt in een rekenprogramma van de NBB. Na afloop van elk gespeeld spel is direct zichtbaar wat uw resultaat is. Dit maakt het bridgen een stuk levendiger. Bovendien krijgen alle spelers per email een persoonlijk overzicht van de gespeelde spellen.

Naast de reguliere competitie in clubverband organiseert de vereniging regelmatig thema-drives, zoals een kerstdrive, een paasdrive en een slotdrive eind mei met een gezellig etentje in binnentuin van het Deylercentrum.

Indien het bezwaarlijk is om iedere week te bridgen, kan er ook met een zgn. ‘driemanschap’ worden deelgenomen aan de competitie. Ook is het mogelijk om alleen mee te spelen met de (top-integrale) bekercompetitie en de themadrives’. Het betreft in dat geval twaalf avonden gedurende de periode september tot mei. De contributie bedraagt 45 euro per speelseizoen.

Daarnaast organiseert de vereniging al jarenlang de open inloop-zomerdrives, die altijd goed bezocht worden.

De club speelt in drie lijnen, waardoor ook minder sterke paren in een gezellige sfeer kunnen spelen

Ook mensen, die geen vaste bridgepartner hebben zijn van harte uitgenodigd om de sfeer eens te komen proeven op één of meer van onze clubavonden.

Graag bereid tot nadere informatie en toelichting van één en ander, ben ik bereikbaar onder telefoonnummer 06 51 35 9334.

Maria Bellekom-Vogels
Secretaris

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top