Skip to content

Fotowedstrijd: Wassenaarders op vakantie

22 augustus 20132 minute read

Wassenaar – Aan alles komt een einde: ook aan de zomervakantie, helaas. Een mooi moment om nog eens naar de vakantiefoto’s te kijken en na te genieten van dat ene mooie bergplaatsje of van dat paradijselijke strand of van dat adembenemende uitzicht.

Wassenaarders.nl is benieuwd naar uw vakantiefoto’s die u in deze zomervakantie gemaakt hebt. Is er eentje bij die er voor u uitspringt? Stuur ‘m naar ons op en wie weet maakt u wel kans op één van de drie prijzen die Fotostudio Langstraat33.nl ter beschikking heeft gesteld.

Hoe kunt u meedoen?
Dat is eigenlijk heel simpel. U kunt uw lievelingsfoto (bijvoorbeeld een grappige, ontroerende, fascinerende, adembenemende of sportieve foto) via de site uploaden of insturen via Google+ of Facebook.

U mag met maximaal drie foto’s meedoen. Per foto dient u te omschrijven waar en wanneer de foto genomen is en waarom deze foto voor u zo speciaal is.

De jury, die bestaat uit medewerkers van Langstraat33.nl en de redactie van Wassenaarders.nl, kiest uiteindelijk een top drie uit. De prijswinnaars worden persoonlijk (schriftelijk, per email) op de hoogte gebracht.

Wat kunt u winnen?
1e prijs een fotoboek met 72 pagina’s
2e prijs een fotoboek met 48 pagina’s
3e prijs een fotoboek met 36 pagina’s
en dit alles in de maat A4 met een foto op de voor en achterkant.

U kunt uw foto(‘s) inzenden tot en met vrijdag 13 september a.s. (de wedstrijd sluit om 00.00 uur).

We wensen u succes met kiezen en kijken naar uw bijdragen uit.

Tags

FotowedstrijdVakantieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top