Skip to content

Musicalles in regio Haaglanden neemt vlucht!

22 augustus 20132 minute read

Wassenaar – Ondanks het feit dat er overal bezuinigd wordt en de meeste theaterproducenten moeite hebben om de theaterzalen vol te krijgen, blijft het aantal jongens en meiden dat in hun vrije tijd wil zingen, dansen en acteren al jaren groeien. FanWork Musicals behoort inmiddels tot één van de grootste jeugdtheaterscholen en zag haar leerlingenaantal de afgelopen 3 jaar verdubbelen tot ruim 850 leerlingen.

Op de FanWork Musical Factory in Wassenaar (bij Xtreme Fit) begon FanWork met 35 leerlingen. Momenteel hebben wekelijks bijna 70 cursisten les en komen uit de hele regio. “Jongens en meiden vinden de combinatie van zingen, dansen en acteren gewoon enorm leuk”, aldus Wouter Blijleven, eigenaar van FanWork. De Musical Factory is een lestraject voor kinderen en jongeren van 6 t/m 21 jaar. Iedereen krijgt in zijn eigen leeftijdscategorie en op zijn eigen niveau musicalles. In de zomer mogen alle acteurs en actrices in Theater aan het Spui laten zien wat ze hebben geleerd.
Speciaal voor nieuwe jongens en meiden is er een proefles op 7 september, meer informatie en aanmelden kan via www.fanworkmusicals.nl en 030-6866911.

De Musical Factory in Wassenaar
FanWork Musicals maakt onderscheid in de volgende leeftijdscategorieën: 15 t/m 21 jaar, 12 t/m 14 jaar, 9 t/m 11 jaar en groepen van 6 t/m 8 jaar. In iedere groep zitten maximaal 15 kinderen. De jongste groep heeft 1,5 uur les op woensdagmiddag en de oudere groepen hebben 2 uur les op zaterdag. De lessen worden verzorgd door jonge en enthousiaste docenten uit het vak. Alle leerlingen worden in de gaten gehouden via een speciaal leerlingvolgsysteem. Het is een positief systeem, waarbij de ontwikkelingen van de kinderen en jongeren in de loop van de jaren wordt bijgehouden. Zeer getalenteerde jongens en meiden worden door FanWork benadert om naar Amsterdam te komen. Daar krijgen ze extra lessen, op een nog hoger niveau.

FanWork
FanWork behoort inmiddels tot de grootste jeugdtheaterscholen van Nederland. Wekelijks volgen ruim 850 kinderen en jongeren musicallessen. Tevens produceert FanWork jaarlijks een familievoorstelling. In 2013 is dat de musical Oliver in New York. De voorstelling zal vanaf september 2013 te zien zijn in diverse theaters in de Randstad, waaronder in de Leidse Schouwburg. FanWork Musicals is gevestigd in Amstelveen, Ede, Haarlem, Hilversum, IJsselstein, Leidsche Rijn, Tiel en Wassenaar. Meer informatie en inschrijven: www.fanworkmusicals.nl en 030 – 686 69 11.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top