Ga naar hoofdinhoud

Oldtimerdag in Voorschoten

22 augustus 20132 minute read

Voorschoten – De Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) organiseert op zondag 15 september 2013 de 20e Voorschotense Oldtimerdag. Deze dag is onderdeel van het Weekend van Voorschoten met drie dagen lang tal van activiteiten in het centrum van Voorschoten.

Het programma
De deelnemers aan dit evenement worden om 9.30 uur in de Gouden Leeuw in Voorschoten ontvangen. Na de inschrijving rijden we in de omgeving van de gemeente Voorschoten een toer/puzzelrit van zo’n 60 km. Vanaf 12.00 uur komen de oldtimer- auto’s, motoren, scooters en bromfietsen het centrum van Voorschoten binnen, waar de voertuigen worden opgesteld in de Voorstraat en het Deltaplein. Elke deelnemer ontvangt een rallyschildje en een aandenken. Een deskundige jury beoordeelt elke klassieker in zijn eigen categorie (auto’s, w.o. ook bedrijfswagens e.d. of motoren en brommers) voor een eerste, tweede of derde prijs. Vanaf 13.00 uur, als alle voertuigen zijn opgesteld is het publiek welkom. Het hele gebeuren wordt omlijst met tal van activiteiten. De Streetband “De Slapsticks” zorgt voor extra gezelligheid en zijn er marktkramen waar van alles te koop is. Ook rijdt er een oldtimerbus waarin u een rondje door Voorschoten kunt maken.

Uitnodiging
De V.O.V. nodigt bezitters van een klassiek voertuig (auto, motor, bromfiets) van het bouwjaar 1991 of eerder, uit om aan deze dag deel te nemen. Voor niet-leden is de inschrijving voor deze dag € 10,– Als u dezelfde dag lid wordt van onze vereniging, wordt het inschrijfgeld met de contributie verrekend!

Wilt u aan deze unieke dag deelnemen, meldt u zich dan uiterlijk 7 september 2013 aan
• door invullen en opsturen (per post aan Secretariaat V.O.V.,Jachtwerf 15, 2725 DN Zoetermeer of per mail: secretaris@vovnieuws.nl)
• via onze website www.vovnieuws.nl Op de website kunt u het aanmeldingsformulier downloaden.

Niet-leden zijn ingeschreven nadat zij € 10,– hebben betaald, contant of via overmaking naar rekening NL32RABO 0366 1698 23 ten name van V.O.V. Wij raden u aan zich tijdig aan te melden aangezien de belangstelling groter is dan het aantal beschikbare plaatsen. Nadere informatie over het “Weekend van Voorschoten”: hetweekend@vovnieuws.nl

Deelnemen aan deze Oldtimerdag is voor eigen risico

Tags

VoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top