Skip to content

Olympia’72 sport voor Tanzania en ‘haalt’ 825 euro op!!

22 augustus 201356 second read

Wassenaar – Op vrijdag 30 en op 31 augustus a.s. vindt het 25 uur durende sportfestijn “Wassenaar sport voor Tanzania” plaats. De afgelopen maanden heeft ook Olympia’72 haar bijdrage geleverd en geprobeerd om zoveel mogelijk loten en certificaten ‘waar schijt de koe?’ te verkopen. Daarnaast hebben we de opbrengst van de verkoop van gehaktballen gedoneerd aan het goede doel; ‘de Dnkaschool” in Arusha, Tanzania. Trots kunnen we melden dat we € 825 kunnen overmaken voor het goede doel.

De aktie Wassenaar sport voor Tanzania begint vrijdagmiddag om 16.00 uur in de sporthal met een vlaggenparade. Onze E-tjes zullen trots onze strandbanners gaan rondzwaaien!! Komt dat zien, komt dat zien!!

Sportief zullen we onze bijdrage leveren door ‘s-nachts van 1.00 uur tot 2.00 uur te handballen. Dames 1 en Dames 2 tegen elkaar in de sporthal. Clubgenoten; kom kijken en steun deze kanjers op dit tijdstip.

De volgende dag staan we vanaf 13.00 tot 16.00 uur op het Blauw Zwart terrein op een verenigingsmarkt en proberen we zoveel mogelijk bezoekers van het sportevenement te interesseren voor handbal! Wil je helpen? Je bent van harte welkom.

Er gebeurt natuurlijk veel meer die 25 uur van vrijdagmiddag 16.00 uur tot de volgende dag 17.00 uur.

Tags

HandbalOlympia’72Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top