Ga naar hoofdinhoud

Scouting Wassenaar actief bij Wassenaar sport voor Tanzania

23 augustus 20132 minute read

Wassenaar – Scouting zet zich graag in voor anderen. Is die ander nu jong of oud, woont deze ver weg of juist dichtbij, het maakt niet uit. Als er geholpen kan worden is de Scouting van de partij. De drie Wassenaarse Scoutinggroepen hebben de handen ineen geslagen. Tezamen organiseren zij op 31 augustus bij Blauw Zwart een superleuk en uitdagend programma.

Samen met uw kinderen kunt u meedoen met een speurtocht over de velden van Blauw Zwart en het terrein en speeltuin aan de Dr Mansveltkade. Daarna lekker springen op het luchtkussen of pionieren aan een mooi en uitdagend klimrek. Pionieren is bouwen met balken en touwen, dus zonder hamer en spijkers. En als alles klaar is, dan staat er een uitdagende zelfgebouwde speeltuin. En hoe groot die speeltuin wordt, hangt natuurlijk af van de vele handen en hulp die we goed kunnen gebruiken. Scouting van Wassenaer van Obdam, Scouting Willibrord en Scouting Van Woesik staan klaar voor u en voor uw kinderen.

En gaan uw kinderen helemaal op in de leuke activiteiten, dan kunt u even kijken bij de andere verenigingen of iets lekkers gaan eten en drinken. Ga zitten op het terras Van Blauw Zwart en geniet van al die actieve Wassenaarders. En gun uw kind na zijn of haar activiteiten een lekkere suikerspin, gemaakt door de scouts.

U bent zaterdag welkom van 13.00 tot 17.00 uur. Het pionieren onder leiding van ervaren scoutingleiding en Voltige te Paard beginnen al om 11.00 uur. Wilt u meer weten, mail dan naar leo.bellekom@ziggo.nl

Tags

Run for RioScoutingWassenaar
Back To Top