Skip to content

Onderzoek naar identiteit overleden fietser. Kent u deze man?

24 augustus 20132 minute read

Wassenaar – De politie doet onderzoek naar de identiteit van een fietser die vrijdagavond 23 augustus overleed nadat hij op twee andere fietsers was gebotst. Dit gebeurde rond 21.45 uur op de Raaphorstlaan in Wassenaar.

De nog onbekende man fietste in de richting van Voorschoten. Twee andere fietsers reden hem tegemoet; zij fietsten naar Wassenaar. Door nog onbekende oorzaak zijn de fietsers op elkaar gebotst. Het slachtoffer kwam hierbij ten val en was niet meer aanspreekbaar. Politiemensen hebben hem nog gereanimeerd, maar dit mocht helaas niet meer baten. De andere twee fietsers bleven ongedeerd.

Het horloge en de bril van het slachtoffer.


Foto’s van de fiets en de kleding van het nog onbekende slachtoffer.

Onderzoek naar identiteit
De Technische Ongevallendienst startte direct een onderzoek op de plaats van de aanrijding. Omdat de inmiddels overleden man geen identiteitsbewijs bij zich had, stelden andere agenten ondertussen alles in het werk om te achterhalen wie hij was, om zodoende zijn nabestaanden te kunnen informeren. Ondanks uitgebreid onderzoek aan zowel zijn fiets als de sleutels die het slachtoffer bij zich droeg, is dit tot op heden niet gelukt. Ook is er niemand die voldoet aan het signalement van de fietser als vermist opgegeven.

Tips? Bel de politie
In de hoop zo snel mogelijk achter de identiteit van het slachtoffer te komen, verspreidt de politie daarom zijn signalement en foto’s van zijn fiets en de kleding, het horloge en de bril die hij droeg. Het gaat om een man van middelbare leeftijd met grijs haar en een grijze snor. De fiets is oranje met zwart, van het merk Duell. De man droeg een zwarte fietsbroek met witte opdruk en een oranje shirt/hesje. De bril die hij droeg heeft rode uiteinden aan de pootjes. Het horloge is zilverkleurig.

Mensen die de man aan de hand van het signalement of zijn bezittingen denken te herkennen, worden dringend verzocht contact op te nemen met de verkeerspolitie in Den Haag. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844.

Tags

PolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top