Skip to content

Jubileum Made in Holland zomereditie geslaagd

25 augustus 20132 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag was alweer de vijfde Made in Holland zomereditie bij strandpaviljoen De Zeester. Helaas was het weer niet helemaal top maar dat mocht alle pret niet drukken.

De vijfde editie van het Made in Holland zomereditie had weer een top programma samengesteld met onder andere Dries Roelvink, Mick Harren, L.O.S. en nog veel meer. De mix van diverse stijlen muziek en het open karakter van het evenement zorgen voor het groeiende succes. “We zijn er trots op dat bepaalde artiesten, zoals bijvoorbeeld Mike & Colin, Bert Heerink en Gerry Holland, al voor een derde keer terugkeren naar ons podium. Je ziet de artiesten gewoon genieten van de sfeer terwijl ze op het podium staan” zegt organisator Sébastiaan van Putten.

Helaas door een miscommunicatie tussen de organisatie en het management kwamen de publiekstrekkers JockeyBoys ft. Nance en Ross & Iba, u kent ze nog wel van hun hit ‘Wassenaar’ te vervallen. Maar met Dries Roelvink en Matthijs Koning waren er waardige vervangers gevonden. Bij het optreden van Jeronimo liep het terras vol met meisjes, na zijn optreden nam hij rustig de tijd om al zijn fans van een handtekening te voorzien.

Het was een heerlijke middag vol met leuke muziek voor jong en oud. En zelfs een buitje tussendoor kon het feest niet laten verwateren. Onze fotografe Sterre Rooijakkers maakte onderstaande reportage van deze geslaagde middag.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top