Skip to content

Identiteit overleden fietser bekend

26 augustus 201354 second read

Wassenaar – De identiteit van de overleden fietser die vrijdagavond 23 augustus om het leven kwam toen hij op twee andere fietsers botste is bekend. Het gaat om een 69-jarige inwoner uit Leidschendam. Uit politieonderzoek kwam de identiteit van de man naar voren.

De man fietste rond 21.45 uur op de Raaphorstlaan in Wassenaar in de richting van Voorschoten. Twee andere fietsers die richting Wassenaar reden kwamen hem tegemoet en op een moment ontstond daarbij een aanrijding. Het slachtoffer kwam hierbij ten val en was niet meer aanspreekbaar. Politiemensen hebben hem nog gereanimeerd, maar dit mocht helaas niet meer baten. De andere twee fietsers bleven ongedeerd. Het slachtoffer is overleden aan hartfalen. Zo ontstond het ongeval. De verkeerspolitie heeft langdurig sinds het tragisch ongeval langdurig bezig geweest met het achterhalen van de indentiteit van het slachtoffer. Het slachtoffer had geen geen enkel identiteitsbewijs of een kopie daarvan bij zich. Via een bos sleutels die de man bij zich had, konden zij een sleutelbedrijf benaderen waarop een ‘hit’ kwam op een adres in Leidschendam. Verder onderzoek leidde vervolgens tot zijn identificatie. Zijn familie is geïnformeerd.

Tags

PolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top