Ga naar hoofdinhoud

Schulpwei massaal overstroomd door voetbalenthousiasten

26 augustus 201339 second read

Wassenaar – De Open Dag van Blauw-Zwart was ook dit jaar weer een daverend succes. Uit alle uithoeken van de wereld stroomden de talenten richting sportcomplex De Schulpwei. Ze kwamen uit de VS, Denemarken, Ethiopië, Zweden, Nederland, Maleisië, noem maar op.

Terwijl de jonge voetballertjes middels een spelcircuit door een aantal Blauw-Zwart trainers werden bezighouden,was er voor hun ouders gelegenheid zich in kennis stellen van de gang van zaken bij de club. Aan de tafels waarachter de leden van het Jeugdbestuur hadden plaats genomen, konden de kinderen direct digitaal ingeschreven worden.

Een flink aantal jongens en meisjes werden direct lid en zullen de gelederen van Blauw-Zwart dit seizoen dus komen versterken. Ook meldden zich gelijk een paar scheidsrechters, leiders en trainers aan, zodat wederom van een succesrijke Open Dag gesproken mag worden.

Tags

BlauwZwartVoetbalWassenaar
Back To Top