Skip to content

Trainingen handballers van Olympia´72 starten op 3 september.

26 augustus 20132 minute read

Wassenaar – De vakantie loopt ten einde en ook de handballers van Olympia´72 maken zich op voor een nieuwe handbalseizoen. Op dinsdagavond 3 september starten de handbaltrainingen weer en de verwachtingen zijn hooggespannen. Zo heeft dames 1 dit jaar geen zomerstop gehouden en gedreven door enthousiasme doorgetraind.

Het kan niet anders dan dat dit zijn vruchten af gaat werpen! Puntje is nog wel dat dit team geen vaste keepster heeft, dus wie durft en sluit zich aan bij deze enthousiaste groep meiden (vanaf 18 jr)? Ervaring niet vereist. Het vermelden waard is dat iedereen bij het betreden van de nieuwe accommodatie versteld zal staan van hetgeen op het terrein in de zomervakantie op het sportterrein in de wijk Ter Weer is gebeurd. Er is enorm hard gewerkt om de sportaccommodatie van Olympia’72, dat gevestigd is op het terrein van de nieuw gebouwde Amerikaanse kleuterschool, in orde te krijgen. Er zijn ballenvangers geplaatst en rondom de sloten is een laag houten hek geplaatst. Er is zelf een mooi speeltuintje aanwezig! Kom dus een kijkje nemen op ons sporteiland in de wijk Ter Weer (Deylerweg 157 tussen Amerikaanse kleuterschool en Adelbert College). Olympia´72 traint op dinsdagavond vanaf 18.00 uur tot 21.30 uur en we kunnen in elke categorie nieuwe leden gebruiken. Voor verder informatie kijk op www.Olympia72.nl

Tags

HandbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top