Ga naar hoofdinhoud

Laatste week expositie in Katwijk

27 augustus 201336 second read

Wassenaar – De expositie in het gemeentehuis van Katwijk van beeldhouwgroep “De Vorm” uit Wassenaar oogst veel lof en kreeg tot nu toe al veel belangstelling. De bezoekers reageerden enthousiast op de diversiteit aan kunstwerken: beelden van steen en brons, maar ook enkele schilderijen. De expositie was een initiatief van Carla van de Kamp uit Katwijk.

Wilt u een kijkje nemen? Dat kan tot en met donderdag a.s. tijdens kantooruren. Het gemeentehuis – Koningin Julianalaan 3, 2224 EW Katwijk ZH – is dagelijks geopend van 08.00 tot 17.00 uur en op donderdag tot 20.00 uur.

Voor meer informatie over de beelden, cursussen of workshops kunt u terecht bij Gerrie Buitelaar 0614595409, of neem contact op met raadpleeg de kunstenaars zelf.De lijsten zijn beschikbaar in het gemeentehuis.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top