Skip to content

Zondagse Zomerproeverij! 1 september van 15.00 tot 17.30

27 augustus 201347 second read

Wassenaar – Op vele verzoek nu eindelijk de eerste proeverij van Beaujolaiswijnen.nl op zondag. Geen boodschappen en geen kinderen op het sportveld dus tijd voor jezelf. Kom naar ons gezellige proeflokaal in Wassenaar en maak kennis met de 10 Cru gebieden die de Beaujolais rijk is.

Dick Remmerswaal staat voor u klaar met zijn prachtige wijnen en zijn kennis over de streek en haar wijnen. Het assortiment bestaat natuurlijk uit verschillende Cru Beaujolais, met elk zijn eigen karakter. Voor de liefhebber van witte wijn is er een assortiment van Beaujolais Blanc, Saint Véran, Mâcon Solutré en Pouilly Fuissé. Een rosé uit de streek ontbreekt uiteraard niet evenals een mousserende Beaujolais. Ga naar www.beaujolaiswijnen.nl/aanmelden om uw gratis plaats(en) te reserveren. Laat u verassen door wat Beaujolaiswijnen.nl u kan laten ervaren en wees er snel bij want de ruimte is beperkt. Hopelijk zien we elkaar op onze zondagse zomerproeverij!

Á Bientôt,
Dick Remmerswaal

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top