Skip to content

Het Leercentrum Wassenaar leert u uw eigen fotoalbum te maken

28 augustus 20132 minute read

Wassenaar – Nu de vakanties er weer op zitten, blijft u met heel veel herinneringen achter en, als het goed is, ook met veel digitale foto’s. U kunt die natuurlijk op uw pc laten zitten maar niets is leuker dan er een op maat gesneden album van te maken.

Bij het maken hiervan heeft u vele mogelijkheden ter beschikking. Denk aan het toevoegen van achtergronden, maken van uitsneden en vergrotingen, verschillende stijlen voor tekstvormgeving of twee pagina’s vullen met een panorama. Met de albumsoftware van Albelli gaat dat heel eenvoudig (deze software wordt overigens ook door Hema gebruikt).

In twee middagen leert u bij het Leercentrum Wassenaar hoe dit allemaal moet. U leert in de cursus de (gratis) Albelli Album software te downloaden en op uw pc te installeren. Dan gaat u hiermee aan de slag door een formaat van het album te kiezen en de gewenste foto’s erin te plaatsen. En deze uiteraard van onderschriften te voorzien. Bent u tevreden met het resultaat dan laat u het album on line afdrukken en een paar dagen later heeft u het in huis.

De cursus bestaat uit 2 delen van 2 uur elk; deel 1 begint op maandagmiddag 1 okt. a.s. om 14.00 uur en deel 2 op 7 oktober. De locatie is Van Heeckerenstraat 2 te Wassenaar en de kosten bedragen €60,00 voor de 2 middagen. Wilt u informatie of inschrijven voor deze cursus, neem dan contact op met de cursusadministratie via tel nr. 06-10735360 van 10.00 t/m 12.00 uur. Of via e-mail:leercentrum.wassenaar@gmail.com of kijk op: www.leercentrumwassenaar.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top