Skip to content

“De 15 van Wassenaar” is nagemeten

29 augustus 201344 second read

Wassenaar – Afgelopen woensdag heeft Mr. Mathijs Tacken van Notariskantoor van Wijk, Gorsira & Tacken de route van “De 15 van Wassenaar” nagemeten. Vanaf het parkeerterrein aan de Dr. Mansveldkade heeft hij, voorzien van een gekalibreerde fietscomputer en GPS-tracking, met enkele leden van het organisatiecomité de route exact volgens het vastgestelde parcours gefietst.

Mr. Tacken merkte halverwege al op dat de route vooral heel mooi is: “Het wordt een feest om deze route op 6 oktober te lopen. Je ziet de mooiste stukjes van Wassenaar en je loopt door prachtige natuur.” Na afloop bleek dat de organisatie haar werk goed had voorbereid: de afstand klopt. Gezamenlijk is exact vastgesteld waar de start- en finishboog op de oprit moet komen te staan.
Overigens wordt de route niet per notariële akte vastgelegd. Volgens Mr. Tacken biedt een “Verklaring van waarneming” de deelnemers zekerheid over de door hen te lopen afstand.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top