Ga naar hoofdinhoud

Start nieuwbouw Pannenkoekenboerderij Meijendel

29 augustus 201346 second read

Wassenaar – Op woensdag 28 augustus overhandigde wethouder Leendert de Lange (ruimte en economische zaken) de omgevingsvergunning aan Georgette Leltz, hoofd klant en natuur van Dunea, eigenaar van het restaurant ‘Pannenkoekenboerderij Meijendel’.

Het ontwerp voldoet aan een groot aantal (publieks)wensen, het sluit aan op de natuurlijke en cultuurhistorische omgeving van Meijendel en borgt eveneens de sfeer en kleinschaligheid die zo door gasten worden gewaardeerd.

Op 1 september gaat de bouw van start. Eerst wordt de oude pannenkoekenboerderij gesloopt. De nieuwbouw moet klaar zijn op 1 maart, voordat het broedseizoen begint. De horecavoorziening blijft tijdens de bouw gewoon open. Komende maanden zijn bezoekers welkom in het tijdelijke onderkomen van de pannenkoekenboerderij.

Wethouder Leendert de Lange: ‘Het is mooi dat het gelukt is door gezamenlijke inspanning de vergunning voor het tijdelijke en definitieve pannekoekenhuis op tijd te leveren. Zo kan er worden gebouwd aan de toekomst van een heel bijzondere plek in Wassenaar. Gelukkig blijft alles doorgaan tijdens de verbouwing’.

Tags

MeijendelWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top