Skip to content

Waylon komt naar Wassenaar

29 augustus 20132 minute read

Wassenaar – Op 7 september opent Waylon het nieuwe seizoen van The Future, dit hebben ze vandaag op hun Facebook bekend gemaakt. Ook Toon een Feestband uit Voorschoten is van de partij. Het voorprogramma wordt verzorgt door onze eigen DJ Vince van Discotime. Zorg dat je erbij bent. Om 20.00 uur open wij onze deuren.

The Future
The Future is een complete club met alles erop en er aan. Deze club word gebruikt voor Tienerdisco’s, kinderbios maar ook voor grote partijen en feesten zoals Hurricane, top 40 party, apreski, bandjes spelen er. Er is een mooie bar waar je drankjes kunt bestellen, er is een dj booth waar gezellige muziek vandaan komt, er is ook een lounge hoek waar je gezellig kunt zitten en er is een band podium. Je kunt het zo gek bedenken of wij doen mee. Heb jij een steen goed idee, kom langs!!

Waylon
Waylon is de eerste Nederlander die een contract bij het legendarische Motown label scoort. En bij Motown zitten niet de minsten. Willem Bijkerk, aka Waylon Young of kortweg Waylon, vernoemt zich naar zijn idool Waylon Jennings. Zijn eerste wapenfeit is in 2009 ‘Wicked Ways’. Zijn tweede album verscheen in november 2011 waarvan ‘The Escapist’ de eerste single was. Meer informatie op www.waylon.nl.

Toon feestband
De leukste feestband uit Voorschoten. Toon is een band van 5 enthousiaste mensen waarbij plezier in het muziek maken voorop staat. Toon heeft een zeer uitgebreid repertoire waardoor ze op ieder feest helemaal tot hun recht komen. Meer informatie op www.feestbandtoon.nl

Alles zal de hele avond aan elkaar gedraaid worden door de bekende DJ Vince van Disco Time.

The Future
Dokter Mansveltkade 9
2242 TZ Wassenaar
Telefoon: 070-3695168

Aanvang: 20:00
Tickets: € 15,00 via www.thefuture-sjw.nl of via facebook : thefuturewassenaar

Win 2x 2 kaarten

Op onze Facebook maakt u kans op 2x 2 kaarten neem dus snel een kijkje!

Tags

SJWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top