Skip to content

Gratis trainingslessen bij Snel en Lenig

30 augustus 20132 minute read

Wassenaar – Sporten is belangrijk. Snel en Lenig is één van de grootste sportverenigingen met ruim 550 leden. En wij houden de contributie zo laag mogelijk. In september houdt Snel en Lenig een actiemaand voor nieuwe leden. U en/of uw kind(eren) kunnen in deze periode ter introductie gratis lessen volgen.

Wij bieden de volgende sporten:
Klassiek Ballet 4 t/m 16 jaar
Modern Dance vanaf 12 jaar
Streetdance 4 t/m 16 jaar
Kleutergym 4 en 5 jaar
Meisjesturnen 6 t/m 16 jaar
Cheerleading 12 t/m 16 jaar
Aerobics vanaf 16 jaar
Steps vanaf 16 jaar
Yoga vanaf 16 jaar
Damesconditietraining vanaf 16 jaar
Tafeltennis jeugd en senioren
Judo alle leeftijden
Iaido (Japanse zwaardkunst) vanaf 14 jaar
* Daarnaast kennen we nog selectieuren op uitnodiging.

Uitgelicht:
Balletstudio Wassenaar
De ballet- en streetdanceafdeling heeft de beschikking over een speciale oefenruimte,; voorzien van een spiegelwand en bars. Naast de reguliere danslessen zijn er ook selectie groepen (klassiek en streetdance) en een wedstrijdgroep streetdance. Nieuw is de groep Modern Dance.

Aerobics en steps
Heerlijk op moderne muziek de conditie en het figuur verbeteren door middel van een speciaal gevarieerd systeem van lichaamsoefeningen. Het accent van de trainingen ligt op veel oefeningen die het hele lichaam aanpakken. Staande oefeningen worden afgewisseld met grondoefeningen. Zo worden alle spiergroepen optimaal getraind. Iedereen kan het!

Cheerleading
Cheerleading is een intensieve (nieuwe) sport in teamverband die een combinatie maakt van turnen, acrobatiek en dans. Dit alles doe je in een team: legacy Elite. Het doel is om met een team aan wedstrijden mee te doen. Wedstrijden bestaan op nationaal en internationaal niveau.

Ook zijn er mogelijkheden van maatschappelijke stage in de vorm van lesassistent tot het helpen organiseren van uitvoeringen en wedstrijden. We geven ook clinics op scholen. Neem gerust met ons contact op.

Bent u enthousiast of nieuwsgierig geworden? Kom een keer langs om te kijken of mee te sporten.

KIJK VOOR AANVULLENDE INFORMATIE EN LESTIJDEN OP WWW.SNELENLENIG.NL of mail info@snelenlenig.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top