Skip to content

Meet and Greet met Paul van Vliet op zondagmiddag 3 november

30 augustus 20132 minute read

Wassenaar – Paul van Vliet is terug in Den Haag en terug op het toneel! Direct nadat bekend was geworden dat Paul van Vliet weer zou gaan spelen, ontstond er een run op de kassa van de Koninklijke Schouwburg. In korte tijd waren alle voorstellingen van zijn programma Zondag in Den Haag uitverkocht en werd daardoor de hoogst gewaardeerde voorstelling van het afgelopen jaar. Daarom heeft Paul besloten tot een nieuwe serie voorstellingen in 2013. En dankzij de goede betrekkingen van het Nut met de Schouwburg kunt u erbij zijn. Er zijn nog wat plaatsen beschikbaar.

Bij een groot publiek leeft het verlangen naar zijn tijdloze repertoire. De vertrouwde mix van milde humor, persoonlijke liedjes en gekke types is zeldzaam geworden in onze tijd. “We missen Paul van Vliet” hoorde je vaak de laatste jaren. Maar gelukkig is hij terug op het toneel: de plek waar hij hoort, klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn rijke carrière, met oud en nieuw materiaal en als rode draad de stad waar Paul is geboren en getogen. In deze fase van zijn carrière heeft hij zijn werk ontdaan van de toeters en bellen en teruggebracht tot essenties en intimiteit, met nog altijd de onblusbare liefde voor het levende theater. Met part-time meesterpianist Klaas van Dijk.

U kunt erbij zijn indien u vóór 2 oktober uw kaarten bij het Nut reserveert. Dat kan schriftelijk met de bon uit het programmaboek 68 of makkelijk en snel via www.nutwassenaar.nl. Mocht u vervoer nodig hebben dan kunt u van huis worden afgehaald en tot voor de deur van theater- of concertzaal worden gebracht. U betaalt daarvoor een redelijke prijs en u wordt veilig en gezellig met anderen naar uw bestemming gebracht viceversa.

Prijs voor leden van het Nut € 31,25 p.p. Introducés betalen € 34,35. Lid worden voor slechts € 20,00 p.j. kan op dezelfde manier. Programmaboekjes bij het C.I.P. in de bibliotheek. Doe uzelf een plezier en ga profiteren van het mooie aanbod van theater, concerten, excursies en cursussen.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top