Skip to content

Met het oog op de toekomst

30 augustus 201335 second read

Wassenaar – Ds. Marthe de Vries en ds. Jilles de Klerk laten u in drie bijeenkomsten kijken en luisteren naar de toekomstvisie van internationale denkers als Dominique Moïsy, Charles Taylor, Susan Neiman, Oliver Sacks en Antjie Krog.

Thema’s die aan de orde komen zijn:
– samenleven in een globaliserende wereld (19 september
– omgaan met (religieuze) verschillen (3 oktober)
– verlangen naar verbondenheid (17 oktober)

De cursus wordt gegeven op donderdag 19 september, 3 en 17 oktober 2013 van 15.00 tot 17.00 uur Bij voldoende belangstelling is er ook een avondcursus van 20.00 tot 22.00 uur. Kosten: 20 euro. Opgave bij Marthe de Vries: marthedevries@dds.nl. Graag bij uw opgave vermelden of u voor de middag- of avondcursus komt.

Plaats: het gebouw van de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB, Lange Kerkdam 46, Wassenaar.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top