Skip to content

Fotowedstrijd in Bibliotheek Wassenaar voor de jeugd

2 september 201359 second read

Wassenaar – In de week van 20 t/m 29 september is het Fotoweek en staat heel Nederland tien dagen in het teken van fotografie. In samenwerking met Studio van der Plas organiseert Bibliotheek Wassenaar in de Fotoweek een fotowedstrijd voor kinderen t/m 18 jaar. Het thema van Fotoweek 2013 is ‘Kijk! Mijn Familie’.

Hoe doe je mee? Maak een mooie foto van je familie, laat deze gratis afdrukken bij Studio van der Plas en lever de foto in bij de bibliotheek van woensdag 11 september t/m woensdag 25 september. De afgedrukte foto’s worden opgehangen in de bibliotheek en zullen worden beoordeeld door Studio van der Plas. De prijsuitreiking van deze fotowedstrijd is op vrijdag 27 september om 16.00 uur in de bibliotheek. Er zijn twee leeftijdsgroepen : t/m 10 jaar en 11 t/m 18 jaar. Dus doe mee, maak een mooie foto en maak kans op een mooie prijs!

Fotowedstrijd Wassenaarders op Vakantie

Aan alles komt een einde: ook aan de zomervakantie, helaas. Een mooi moment om nog eens naar de vakantiefoto’s te kijken en na te genieten van dat ene mooie bergplaatsje of van dat paradijselijke strand of van dat adembenemende uitzicht. Doe mee met onze fotowedstrijd via http://www.wassenaarders.nl/events/fotowedstrijd-wassenaarders-op-vakantie

Tags

FotowedstrijdOBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top