Skip to content

I am looking for Mrs Angeline Jacobs

2 september 20132 minute read

Wassenaar – My name Silvia Calles. I will be very grateful if you can help me with the following. I am looking for Mrs Angeline Jacobs, a good friend of mine who lived in Peru, at the time both our husbands were sent to Peru (+/- 1980, she must have lived there..

I met Angeline then, afterwards we were in contact in Holland, she living then in Wassenaar and member of de Lions Club. I went to live in Spain reason why we then lost contact. Now I am back and would like to contact her. Have been looking but now she moved from house. I hope you can help me in contacting her. Perhaps she was an old member or she is still a member of the Lions Club Wassenaar.
If you happen to know her, send a e-mail to info@wassenaarders.nl they will forward it to me, or react in the comments below this article.

Thank you !!!
Silvia Calles

Wassenaarders aan het Woord

Er staat ons dit jaar vast nog heel wat te wachten in de politieke arena van Wassenaar. Vraag is wat onze mening als Wassenaarse burgers hierover is. En ook wat wij van andere politieke en maatschappelijke zaken in ons dorp vinden. Daarom starten we dit jaar met deze nieuwe rubiek “Wassenaarders aan het woord”. U kunt hieronder direct reageren. Ook kunt u ingezonden brieven (max. 250 woorden) sturen naar de redactie (Johan de Wittstraat 80, 2242 LC Wassenaar) of mailen naar info@wassenaarders.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top