Skip to content

Kieviten sport voor Tanzania

2 september 20132 minute read

Wassenaar – Zaterdag heeft de golfafdeling zich ingezet bij de 24 uur marathon voor Tanzania. Om 07.00 uur waren er 25 vroege vogels in de baan om 18 holes te spelen, het was heerlijk droog weer met een prima temperatuur. De resultaten waren over het algemeen goed te noemen.

Met een paar uitschieters die uiteindelijk met de prijzen naar huis gingen:
1e Ingeborg Schonk
2e Jesper Schonk
3e Ronald de Heer
4e Ronald Ruigrok van der Werve

Na de prijsuitreiking kon men nog een kansje wagen bij het rad van fortuin van de dames van Run For Rio. Ook daar werden weer de nodige prijzen uitgereikt. Zaterdagmiddag was er op het terrein van Blauw-Zwart een presentatie van alle deelnemende verenigingen. Van scouting tot voltige en ook weer de Kieviten golf, nu met een poging een hole in one te putten. De belangstelling was redelijk en er waren diverse mensen die een poging waagden. Slechts één speler maakte een hole in one en dat was Jesper Schonk, en daarmee won hij het het biefstuk menu voor 2 personen, aangeboden door Johan en Paula van de Kieviten.

Natuurlijk was dit alles bedoeld om geld in te zamelen voor het Dinka project van Kimberly Zandvliet. De Kieviten golf mocht aan het eind van de middag een bouwsteen overhandigen die goed was voor € 410,- een prachtig bedrag! Maar het bedrag wat aan het eind van de middag symbolisch overhandigd werd aan Kimberly was….€ 41.000,- genoeg om haar droom een school te openen waar te maken. Kortom een bijzonder geslaagd evenement van Run For Rio.

Tags

KievitenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top