Skip to content

Maatschappelijke stage lopen op 14 en 15 september?

2 september 201341 second read

Wassenaar – Voor het weekend van 14 en 15 september zoeken we nog leerlingen die hun maatschappelijke stage dit jaar doen. Ben jij woonachtig in Voorschoten of Wassenaar, ben je tussen de 12-16 jaar oud schrijf je dan nu in op de website www.maswas.nl

We bieden meer dan 100 leuke stages aan in Voorschoten en Wassenaar. Denk eens aan het Weekend van Voorschoten en Open Monumentendag die volgend weekend plaats vinden. Voor Open Monumentendag kun je je inzetten als rondleider. Het Weekend van Voorschoten biedt zes verschillende stages aan. Op www.maswas.nl onder de knop klik hier voor de nieuwste stages vind je de omschrijving die bij de stages hoort. Ze staan allemaal in de spotlight.

Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Els ‘t Hooft stagemakelaar Voorschoten 06-41313014 of Remke van Rooden stagemakelaar Wassenaar 06-81956545

Tags

MasWasWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top