Skip to content

Rabobank Stimuleringsfonds zoekt nieuwe projecten

2 september 20132 minute read

Wassenaar – Tot 1 november kunnen leden van Rabobank Den Haag en omgeving weer nieuwe aanvragen indienen bij het Rabobank Stimuleringsfonds. Medio december wordt over de toekenningen beslist. Er is weer ongeveer 100.000 euro beschikbaar. Stuur uw aanvraag wel tijdig en goed gedocumenteerd in.

De afgelopen keer heeft het fonds niet minder dan 38 organisaties met in totaal ruim 109.000 euro blij gemaakt. De bedragen variëren van € 360 tot ruim € 10.000. Hospice Het Vliethuys ontvangt het laatstgenoemde bedrag voor relaxfauteuils in de nieuwe locatie. Bedragen van minder dan 1.000 euro worden dit keer besteed aan een boottocht voor mensen met beperkte eigen financiële middelen, een uitje voor kinderen in een achterstandsituatie, badmintonrackets voor een seniorensportinstuif, kleding voor een pop- en een ‘gewoon’ koor, keukenartikelen voor een ouderenclub, kampeermaterialen voor een scoutinggroep en jeugdledenwervingsactiviteiten van een volleybalclub.

Bijna 40% van de aanvragen werd geheel of gedeeltelijk gehonoreerd. De kans op een bijdrage van het fonds is dus behoorlijk groot. Zeker als een aanvraag goed voorbereid en gedocumenteerd is. Voorzitter Hans van Beveren van het fonds adviseert iedereen te beginnen met het bestuderen van de voorwaarden op rabobank.nl/denhaag. Daar vanaf kunt u ook het aanvraagformulier downloaden. Wie vragen heeft of niet over een internetaansluiting beschikt, mag ook altijd de secretaris van het fonds, Bert Westra op 070-3718170 bellen.

Tags

RabobankWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top