Skip to content

Trainingskamp WZK Waterpolo in Montenegro

2 september 201336 second read

Wassenaar – Afgelopen week zijn een aantal heren van WZK samen met AZC en De Robben Masters op trainingskamp geweest in Herceg Novi, Montenegro. Het trainingskamp was een voorbereiding op het nieuwe seizoen van de heren. Onder de Montegrijnse zon werd minimaal 2 keer per dag getraind en/of een wedstrijd gespeeld tegen vijf vooraanstaande buitenlandse jeugdteams. Naast het serieuze trainen was er ook tijd voor de zon, het bewonderen van de prachtige omgeving en de lokale uitgaansgelegenheden.

Dit is tevens de aftrap voor het nieuwe waterpoloseizoen. Vanaf 14 september begint de competitie weer en zijn er iedere zaterdagavond wedstrijden te zien in het Sterrenbad. Wil je een keertje meetrainen of een wedstrijd bewonderen? Neem snel een kijken op onze site: www.wzk-waterpolo.nl.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top