Ga naar hoofdinhoud

Cursus Rouwverwerking en Creativiteit

3 september 201349 second read

Wassenaar – Maandag 16 September start de cursus rouwverwerking en creativiteit in Wassenaar. Als u het gevoel heeft in een rouwproces te zitten en u wilt graag via creatieve werkvormen uiting geven aan wat u bezig houdt, dan is deze cursus wellicht iets voor u.

Het ondersteunt u in uw rouwproces. Het werkt bevrijdend, troostend en helend. De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten en wordt eens per 2 weken gegeven.Tijd: maandagmiddag 12.30 -15.00 uur.

Cursus Rouwverwerking en creativiteit bij overlijden
Deze cursus is bedoeld voor mensen die een dierbare hebben verloren. U ontmoet lotgenoten, er is ruimte voor het delen van ervaringen en u krijgt theoretische ondersteuning over rouwprocessen. Na de lunch gaan we creatief aan de slag met diverse technieken en materialen in verbinding met de rouw die in u leeft. U hoeft niet creatief te zijn om mee te doen. De cursus bestaat uit 3 zaterdagen of 3 zondagen van 10 uur tot half 5 en start als er voldoende deelnemers zijn. Data worden in overleg afgesproken.

informatie: 070-7520417 www.angeliquedenengelsen.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top