Skip to content

Kristina Bozilovic kiest voor Jaguar XF

3 september 20132 minute read

Wassenaar – Afgelopen week heeft Kristina Bozilovic de sleutels van haar nieuwe Jaguar XF ontvangen. Voor de huidige hoofdredactrice van Talkies Magazine heeft de in Polaris White uitgevoerde XF precies de representatieve uitstraling die bij haar werkzaamheden past.

Afgelopen week heeft Kristina Bozilovic bij Jaguar Blankespoor in Den Haag een splinternieuwe Jaguar XF in ontvangst genomen. De huidige hoofdredactrice van de glossy Talkies Magazine en voormalig presentatrice heeft gekozen voor een XF 2.2D, uitgevoerd in Polaris White met een zwart lederen interieur. De Jaguar XF is in Nederland al leverbaar vanaf € 49.900,- inclusief BTW en BPM.

Jongere doelgroep
“Kristina is een jonge (35), succesvolle onderneemster met een geheel eigen stijl en smaak. Iemand die perfect past bij het merk Jaguar. Met modellen als de XF, XF Sportbrake en F-TYPE spreken we duidelijk een jongere doelgroep aan.” Hanneke Raaphorst, directeur Jaguar Blankespoor, vertelt enthousiast over de toekomst van het prachtige merk. Ons merk is jong, dynamisch en een tikkeltje eigenwijs. “Door de jarenlange samenwerking tussen Kristina Bozilovic en Hanneke Raaphorst was de keuze voor Jaguar uiteindelijk heel logisch”

Goede match met Jaguar
Na een carrière als TV-presentatrice is Kristina Bozilovic sinds enkele jaren hoofdredactrice van Talkies Magazine. De wereld van deze succesvolle glossy sluit perfect aan op die van Jaguar-rijders. “Om onze doelgroep te verbreden zijn we met Talkies Magazine zes jaar geleden een nieuwe koers ingeslagen. Dat heeft gewerkt. Het magazine wordt nu veelal gelezen door mensen die door hard werken succesvol zijn, en dat combineren met een passie voor lifestyle, zoals reizen, kunst, design en spiritualiteit. Ook daarom zijn we een goede match met een merk als Jaguar”, vertelt Kristina.

“Zelf ben ik dol op autorijden en voor mij persoonlijk was rijden in een Jaguar altijd al een droom. Het is heel bijzonder om zo’n droom te kunnen realiseren door nu in de Jaguar XF te rijden. Voor mij is de XF stoer, praktisch en sportief! Daarbij is Jaguar als merk net zo vooruitstrevend, ambitieus en eigenzinnig als ik. Door mijn functie als hoofdredactrice van Talkies Magazine heb ik tevens een mooi netwerk om Jaguar bij de juiste doelgroep de aandacht te geven die het verdient.”

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top