Skip to content

Open huis 6 september in Kookatelier Wassenaar

3 september 20132 minute read

Wassenaar – Op vrijdagavond 6 september houdt chef Francesco open huis in zijn kookatelier aan Het Kerkehout in Wassenaar. Vanaf 18.00 uur kan ieder een kijkje en een hapje komen nemen in zijn kookwerkplaats , waar 15 kookclubs één keer in de maand met elkaar samen koken. De Franse keuken o.l.v. chef Henri van Steenbergen en de Italiaanse keuken o.l.v. Chef Francesco en Chef Andre. Samen starten zij deze week alweer hun 11e kookseizoen. Nu ook met een nieuw verbouwde patisserie- , gelato- & pastakeuken.

OUDE SLAGERIJ KERKEHOUT
De voormalige slagerij van Het Kerkehout biedt goede mogelijkheden. Eigenaresse de Wassenaarse Bouwstichting werd 10 jaar geleden zeer enthousiast voor Senf’s plannen. Het samen koken is voor iedereen weggelegd en verhoogt de sociale contacten. Inmiddels koken er zo’n 150 leden in 15 verschillende kookclubs. Het proeflokaal voor 20 dinergasten is in de winkel gesitueerd.

NIEUWE KOOKCLUB: SAPORI
Op de maandag van de maand begint Chef André Marsé een geheel nieuwe kookclub voor liefhebbers. Zo’n sessie begint rond 18.00 uur en eindigt om 23.00 uur. De leden betalen per keer € 30,00 voor een menu. Het lidmaatschap per halfjaar bedraagt € 148,50. Per jaar van 10 sessies : € 285,00.
Het maximale aantal deelnemers per avond is 14. Op dit moment kan men zich nog aanmelden.

INFORMATIE
Voor meer informatie over de activiteiten binnen Kookatelier Otto e Mezzo kan men terecht op de website: www.kookatelierwassenaar.nl of bellen naar Frans Senf: 06.53.370.580

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top