Skip to content

The Bootcamp Club start in Wassenaar!!

3 september 20132 minute read

Wassenaar – Na Voorschoten en Oegstgeest komt ook in Wassenaar de mogelijkheid om te trainen bij The Bootcamp Club.

Volgende week beginnen we met de eerste training onder begeleiding van Maurice Raaijmakers. Heb jij zin om met een gezellige groep onder begeleiding van een professionele bootcamp instructeur buiten te trainen? Fitness je graag, maar ga je liever buiten aan de slag? Heb je zin om je conditie te verbeteren, maar zie je jezelf niet een uur lang op een loopband joggen? Dan is Bootcamp Training helemaal wat voor jou! Meld je aan met een gratis proefles via: http://thebootcampclub.nl/nl/leiden.

De eerste training is dinsdag 10 september.

Wanneer: iedere dinsdagavond (19:30-20:30u)
Meetingpoint: op grasveld bij klimpyramide (tussen Zuidwijklaan en Polderpad)

Mocht er nog vragen zijn, stuur dan gerust een mail naar kick@thebootcampclub.nl.

The Bootcamp Club
The Bootcamp Club is in Nederland de pionier op het gebied van Bootcamp Trainingen. Deze full body workout is voor mannen en vrouwen en alle fitnessniveaus. Met Bootcamp Training bouw je je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Een training bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen en dat allemaal in de natuur. Heerlijk training in de buitenlucht, back to basics!

The Bootcamp Club werkt alleen met gecertificeerde, ervaren en gemotiveerde trainers. Humor, creativiteit en passie zijn elementen die je ziet terugkomen tijdens de trainingen.

The social network that makes you sweat!

Tags

TrainingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top