Skip to content

Vrijwilligers opgelet!

3 september 201346 second read

Wassenaar – Ben je in het bezit van een vrijwilligerspas? Dan kun je je nu opgeven, met partner/ introduc(e)é, voor het Wassenaarse Vrijwilligersfeest op 11 oktober in de Warenar. Eens per jaar zetten wij vrijwilligers extra in het zonnetje om hen te bedanken voor hun onbetaalbare inzet.

Tijdens het feest komt actrice/musicalster en cabaretière Jetty Mathurin een spetterende show verzorgen. Zij kreeg bekendheid via rollen in o.a. Baantjer, Vrouwenvleugel en de musical “Daddy Cool”. Al sinds 1989 treedt zij op met haar eigen cabaretprogramma. Ook staat de huldiging van Wassenaars vrijwilliger van het jaar 2013 op het programma. Er is (dans) muziek van Coverband “Halfom” en er word gezorgd voor een hapje en een drankje. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Het feest is geheel gratis voor pashouders en hun partner. Wel even van tevoren aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale (naam, vrijwilligerspasnummer en evt. komst partner/introduc(e)é). Tel. 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl, Van Heeckerenstraat 2.

Tags

VrijwilligersWarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top