Ga naar hoofdinhoud

7 september mini braderie bij O&O

4 september 20132 minute read

Wassenaar – Op zaterdagmiddag 7 september start buurtvereniging O&O het nieuwe activiteitenseizoen met een gezellige mini-braderie. Deze middag hebben we gekozen voor een oud-Hollands thema. Je kunt bij ons terecht voor o.a. poffertjes, suikerspin, ijs van Luciano en er zijn kraampjes waar van alles te koop wordt aangeboden.

Fraaie kaarten voor elke gelegenheid, kunstig haakwerk, home-decoratie artikelen, sieraden, Tupperware (nieuw). Kinderen kunnen gratis meedoen aan een 11-steden spellencircuit. Bij elk van de Friese 11-steden kunnen ze een leuk oud-Hollands spelletje spelen, zoals ringwerpen, hoefijzer gooien, steltlopen, hoepelen, waarbij het resultaat wordt genoteerd op een stempelkaart. De drie hoogste scores krijgen aan het eind van de middag een prijsje en elke deelnemer krijgt iets lekkers. Uiteraard ontbreekt het rad van avontuur niet waarmee mooie prijzen te winnen zijn en er wordt bingo gespeeld. Dartliefhebbers kunnen hun hart ophalen en er komt een speciaal Halloween hoekje, waar je een diapresentatie en foto’s kunt bekijken van Halloween 2012. Tevens kunnen kinderen zich alvast aanmelden voor Halloween 2013, op vrijdag 1 november.

De nieuwe hype deze zomer voor dames en meisjes is het laten aanbrengen van feather extensions in je haar. Tegen een aantrekkelijk prijsje kun je dit bij O&O laten doen. De toegang is uiteraard gratis en vanaf 13 uur zijn de deuren geopend.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top