Skip to content

Burgemeester Hoekema opent expositie “Kijk! Mijn familie”

4 september 20132 minute read

Wassenaar – Ook dit jaar exposeert Fotowerkgroep Silhouet in een winkelpand in het dorp. Deze keer in het voormalige pand van de Goudse Kaasboertjes in de Langstraat op nummer 111.

Burgemeester Jan Th. Hoekema verricht de opening, van de expositie, op vrijdag 13 september om 15.00 uur. Vanaf vrijdag 13 september tot en met zaterdag 28 september zal de expositie steeds geopend zijn op vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 11. 00 tot 16.00 uur.

Silhouet, de amateur fotowerkgroep uit Wassenaar, is zeer verheugd, dat zij het winkelpand voor enige weken mag vullen met foto’s gemaakt door haar leden. Het thema van deze expositie is “Kijk! Mijn familie”. Hiermee wordt aangesloten bij het landelijke thema van de Fotobond. Op heel diverse wijze wordt invulling gegeven aan dit thema. Daarnaast zullen er ook foto’s met andere onderwerpen te zien zijn. Bovendien is er achter in het pand een kleine studio ingericht waar familie- of portretfoto’s van bezoekers gemaakt kunnen worden. De foto’s zullen digitaal worden toegezonden aan de geportretteerde.

Ook zijn er weer een aantal bijzondere sculpturen te zien van onze dorpsgenoot Jan van den Berg. Jan maakt vooral dierfiguren, van ijsvogeltjes tot struisvogels. De sculpturen en foto’s vullen elkaar mooi aan. Kortom een interessante expositie met een grote diversiteit.

Natuurlijk zijn wij heel blij met onze sponsors, de heer Notenboom van de Goudse Kaasboertjes en het bedrijf JK vd Dool tuinmaterialen-containers-groenrecycling, dat zogenaamde betongaasmatten ter beschikking stelt. De foto’s worden hangend aan deze gaasmatten tentoongesteld.

Bent u geïnteresseerd in Fotowerkgroep Silhouet, dan kunt u natuurlijk tijdens de openingstijden van de expositie meer informatie verkrijgen. Altijd is het mogelijk om dat via de website, www.silhouet-wassenaar.nl, te doen. De website bevat ook diverse telefoonnummers, voor als u liever even belt.

Tags

HoekemaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top