Ga naar hoofdinhoud

Luciano’s terug naar de goede ouwe tijd

4 september 201337 second read

Wassenaar – Zoals bijna ieder jaar gaat Luciano’s weer verbouwen, maar dit keer geen kleine ingreep maar rigoureus. Luciano’s gaat hun winkel vergroten, het pand naast Luciano’s waar nu nog Book & Things inzit zal dit najaar bij de winkel getrokken worden.

Vanavond deelde Luciano’s ijssalon onderstaande foto op Facebook met de tekst “Eerste tekening van luciano’s Wassenaar in nieuw jasje 1 november gaan we verbouwen”. Zoals je kunt zien gaat Luciano’s weer terug naar het formaat winkel wat ze een aantal jaar geleden ook hadden. Er komt meer ruimte voor de vitrines en ook een heuze bar waar je lekker kan zitten. Het lijkt er ook op dat Luciano’s je een kijkje in de keuken gunt doormiddel van een groot glazen raam bij de zithoek. 

Tags

IJssalonLucianoWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top