Ga naar hoofdinhoud

Medewerker Duindigt overvallen en vastgebonden

5 september 201333 second read

Wassenaar – Woensdagavond is er op renbaan Duindigt een overval op een medewerker gepleegd. Rond kwart voor elf kreeg de politie een melding van een overval op de renbaan. Snel gearriveerde agenten startte een zoekactie en stelden sporen en bewijs veilig.

De 24-jarige medewerken kwam rond 23:00 aan bij Duindigt, hij ging geld storten maar werd opgewacht door twee mannen met oost-Europees accent. De overvallers droegen donkere kleding en hadden een bivakmuts op. De overvallers dwongen met een pistool de medewerker de kluis open te maken. Nadat hij dit had gedaan werd hij vastgebonden en gingen de overvallers er met een flink bedrag vandoor. Dit alles lijkt op een goed voorbereide klus.

Tags

PolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top