Ga naar hoofdinhoud

‘Springend meisje’ onthuld

5 september 201339 second read

Wassenaar – Woensdag 4 september werd op de Bloemcampschool de nieuwe plek onthuld van het beeld ‘Springend meisje’. Burgemeester Jan Hoekema, wethouder Fatma Koşer Kaya, oud-directeur Gerard Coenraad, huidig directeur André de Best en twee leerlingen van de school onthulden het Springend meisje.

Naast de burgemeester en wethouder waren ook de beeldhouwer Peter van der Meer en het model aanwezig om de nieuwe plek van het beeld te bewonderen. Voor de kinderen werd de onthulling afgesloten met een ijsje.

Springend meisje
Het beeld stond oorspronkelijk op het terrein van de Wethouder Huibregtseschool. Nu deze niet meer als school functioneert, is het beeld vorig jaar bij het afscheid van oud-directeur Coenraad aan de Bloemcampschool aangeboden. Het bronzen ‘Springend meisje’ heeft haar nieuwe plek gevonden. Zij staat nu prachtig links van de hoofdingang van de Bloemcampschool.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top